Bereikbaarheid

Bereikbaarheid en parkeren
Schouwburg Ogterop is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK  Meppel

Per openbaar vervoer
De schouwburg ligt op ± 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop.

U kunt uw reis uitstippelen via www.9292.nl.


Met de auto

Vanuit richting Zwolle A28

Voorbij Staphorst neemt u de A32 richting Leeuwarden/Meppel. Neem de afslag Meppel Zuid. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Meppel-Centrum. U rijdt door tot u op een driesprong aan uw linkerhand Schouwburg Ogterop ziet. Op deze driesprong gaat u linksaf om bij de parkeerplaatsen achter de schouwburg te komen.

Vanuit richting Groningen/Hoogeveen A28
Bij knooppunt Lankhorst gaat u naar de A32 richting Leeuwarden/Meppel. Neem de afslag Meppel Zuid. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Meppel-Centrum. U rijdt door tot u op een driesprong aan uw linkerhand Schouwburg Ogterop ziet. Op deze driesprong gaat u linksaf om bij de parkeerplaatsen achter de schouwburg te komen.

Vanuit richting Leeuwarden/Heerenveen A32
U neemt afslag Meppel. Aan het eind van de afrit neemt u de tweede afslag op de rotonde (linksaf). Bij de stoplichten rechtsaf. U gaat over het spoorviaduct en houdt rechts aan. Bij de stoplichten rechtsaf en de eerste afslag (voor het station) weer rechtsaf. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop.

Parkeren
's Avonds kunt u uw auto met uitzondering van vrijdagavond (koopavond) gratis parkeren in de omgeving van Schouwburg Ogterop, ook op het nieuwe parkeerterrein achter de schouwburg.

Onlangs is het betaald parkeren ingevoerd van 09.00 tot 18.00 uur en op koopavond (vrijdagavond). U kunt uw auto het voordeligst parkeren op één van de twee parkeerterreinen achter de schouwburg. U betaalt € 0,70 per uur, een dagkaart is € 2,50. U bereikt het nieuwe parkeerterrein door links naast Ogterop de Prinses Marijkestraat in te rijden. De ingang van het parkeerterrein is na zo'n 150 meter aan de rechterkant. Eén afslag eerder bereikt u het al langer bestaande parkeerterrein evenwijdig aan de Prinses Marijkestraat, waarvoor dezelfde tarieven gelden.

In de straten rondom Ogterop is het parkeertarief € 1,35 per uur. Hier geldt op de meeste plekken een maximale parkeerduur van twee uur.

Voorstellingen:

alle voorstellingen
Schouwburg Ogterop Meppel
Zuideinde 70
7941 GK Meppel
Telefoon
0522-254242
Faz
0522-263074
Kassa: 0522-254242 Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling
Schouwburg Ogterop is gesloten van 21 juli t/m 27 augustus 2017