Weet waar je koopt

Weet waar je koopt

Dagelijks kopen u en duizenden anderen kaartjes voor theatervoorstellingen via internet. Wat veel mensen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Om er een paar te noemen: GoGo Tickets, Budget Tickets, On-line Ticketshop, PePe Tickets en Rang 1 Tickets. Als bezoeker betaalt u via deze websites vaak veel meer dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot de voorstelling. En wanneer een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, heeft u geen recht op teruggave van het betaalde bedrag.

Schouwburg Ogterop heeft zich daarom aangesloten bij de campagne ’Weet waar je koopt’. Vele artiesten, producenten, podia en organisatoren hebben de krachten gebundeld om met deze campagne de doorverkoop tegen te gaan.

Wij adviseren u om uw entreebewijzen te kopen via de kassa en website van Schouwburg Ogterop. Dan weet u zeker dat u geen woekerprijzen betaalt en bent u verzekerd van een officieel entreebewijs. Daarnaast zijn er andere officiële voorverkoopadressen waar u ook met een gerust hart uw entreebewijs kunt kopen. Een complete lijst van officiële verkoopadressen vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.

Voorstellingen:

alle voorstellingen
Schouwburg Ogterop Meppel
Zuideinde 70
7941 GK Meppel
Telefoon
0522-254242
Faz
0522-263074
Kassa: 0522-254242 Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling
Schouwburg Ogterop is gesloten van 21 juli t/m 27 augustus 2017