Zalen / ruimtes

Zalen/ruimtes

Grote Zaal
De Grote Zaal is het pronkstuk van Schouwburg Ogterop. Jaarlijks staan bekende nationale en internationale artiesten op het podium van deze prachtige bonbonnière. De prachtige stijlvolle zaal uit 1886 biedt een fantastische entourage om op te treden. De Grote Zaal is ook uitermate geschikt voor lezingen, symposia, modeshows etc.


Kleine Zaal: Engelenbak
De Kleine Zaal (Engelenbak) is een intieme ruimte waar de ontmoeting tussen artiest en publiek optimaal is. Ook voor vergaderingen, presentaties en cursussen leent deze zaal zich bijzonder goed. De Engelenbak heeft maximaal 120 stoelen en is toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk, waardoor de zaal zeer flexibel te gebruiken is. De Engelenbak bevindt zich op de eerste verdieping van Ogterop en is per trap en lift bereikbaar.

Foyers en vergaderzalen
Schouwburg Ogterop beschikt over ruime foyers en aparte vergaderzalen. U kunt deze ruimtes huren voor alle denkbare evenementen, zoals congressen, (bedrijfs)feesten, beurzen, lezingen, vergaderingen, recepties, modeshows etcetera.
De vergaderzalen zijn afgesloten ruimtes waar u in alle rust en in elke gewenste zaalopstelling kunt vergaderen. Ook ideaal voor een cursus, workshop of congres waarvoor u meerdere zalen nodig heeft. De ruime foyers op de boven- en benedenverdieping kunt u gebruiken voor een ontvangst, lunch, diner en/of vergadering. Op uw verzoek kunnen we (een deel van) de foyer ook afsluiten, waardoor u uw gasten in een besloten ruimte kunt verwelkomen.Voorstellingen:

alle voorstellingen
Schouwburg Ogterop Meppel
Zuideinde 70
7941 GK Meppel
Telefoon
0522-254242
Faz
0522-263074
Kassa: 0522-254242 Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling
Schouwburg Ogterop is gesloten van 21 juli t/m 27 augustus 2017